OPLEIDING

CERTIFICERING

Huisarts Henk de Vos organiseert in Nederland opleidingen in Destination Coaching in samenwerking met Robert McDonald, in Zuid-Beijerland. Robert McDonald heeft in de loop van vele jaren les gegeven aan duizenden therapeuten, NLP’ers en andere belangstellenden over de hele wereld. Sinds 1998 hebben al velen de opleiding tot gecertificeerd (Master) Destination Coach in Nederland gevolgd.

De opleiding tot Destination Coach bevat de volgende onderdelen:

Healing the Wounded Heart (Deel 1, vijf dagen. Deel 2, vijf dagen)

• Deze opleiding vormt het fundament van Destination Coaching. De deelnemers leren op uiterst precieze manier NLP processen, modellen en principes, waarmee het grootste deel van de emotionele problemen waarmee cliënten komen kan worden opgelost: shock, trauma, depressie, rouw, angst, innerlijk conflict, woede, fobieën, negatieve innerlijke stemmen, jaloezie, vrees, zelf belemmerende overtuigingen, emotionele verstrengeling, verslavingen en problemen met zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het programma geeft antwoord op de vraag: als emotioneel lijden ongewenst en onnodig is, welke methodes hebben we dan tot onze beschikking om dit met compassie, op een snelle manier, blijvend te verlichten? De Destination Methode voegt de compassie toe aan alle effectieve gereedschappen waardoor een bijzonder geheel ontstaat. Het maakt het voor de coach mogelijk op het diepste niveau te werken.

• Het programma is bestemd voor hulpverleners, artsen, therapeuten, coaches, maatschappelijk werkers en iedereen die wil bijdragen aan het oplossen van onnodig lijden. In de periode tussen deel 1 en deel 2 wordt van de deelnemers verwacht dat ze actief aan het werk te gaan met het geleerde, om in deel 2 terug te koppelen en leren van wat er niet goed ging. Het programma wisselt kennisoverdracht, demonstratie en zelf veel oefenen met elkaar af. De opleiding wordt geheel in het Nederlands vertaald.

Testing

Demonstreren van ten minste vijf van de geleerde acht processen; reproduceren van de 30 overtuigingen van Destination Coaching en persoonlijke evaluatie van de trainer.

Dynamic Listening (vijf dagen)

• Leer de geheimen van echt luisteren die je leven voor altijd zullen veranderen en die je het vermogen geven zowel kinderen als volwassenen te helpen. Robert McDonald leert je op een warme en humorvolle manier om ook je creativiteit te laten ontwaken met behulp van helende verhalen en metaforen. In deze module ontdek je hoe zeker te weten dat je hebt geluisterd op het diepst mogelijke niveau en ontvang je een verscheidenheid aan vaardigheden die onmisbaar zijn bij persoonlijke en zakelijke coaching.

True Love 'Assertion, Empathy & Forgiveness' (drie dagen)

• In deze cursus leer je de gereedschappen van diepe communicatie: hoe open te zijn, hoe gesloten te zijn en hoe te accepteren en vergeven? Je zult zoveel Ware Liefde ervaren als je maar kunt bevatten.

Om gecertificeerd te worden tot Master Destination Coach moet aan de volgende eisen worden voldaan:

Men moet gecertificeerd zijn als Destination Coach

Dynamic submodalities (Deel 1, vijf dagen. Deel 2, vijf dagen)

• Het menselijk denken wordt gevormd door representaties die gebaseerd zijn op zintuiglijke informatie van de werkelijkheid. Deze intensieve 10-daagse cursus (twee keer 5 dagen) is een diepgaand en gedetailleerd onderzoek van de aard en structuur van de modaliteiten en submodaliteiten die informatie geven over alles wat je mogelijk mentaal kunt weten en communiceren. Ontdek hoe deze 'geheime' cognitieve niveaus elk moment van je leven beïnvloeden. En het belangrijkste is dat je heel precies zult leren hoe je met respect deze onderliggende structuur van wat de meeste  mensen werkelijkheid noemen kunt herkennen, aan het licht brengen, organiseren, rangschikken en installeren. Een uitzonderlijke training die gepresenteerd wordt binnen een ethische structuur.

Een aanvullende workshop van minstens drie dagen o.a.

Dream dynamics

• Alle dromen hebben de intentie je lichaam, je emoties, je denken en je geest te helen: om je heel te maken op elk bestaansniveau. Sigmund Freud noemde dromen ‘de Koninklijke Weg naar het Onderbewustzijn’. In Dream dynamics kun je eenvoudige methodes leren om de taal van je Onderbewustzijn te interpreteren. Dit kan diepe inzichten geven in je relaties, in wat je doet, je gedachten, overtuigingen, je identiteit en spiritualiteit. Deze uitzonderlijke training in droomvaardigheden is een krachtige integratie van Gestalt, NLP en de Destination Methode.

The spirit of personal wealth

• Dit bijzondere programma is een integratie van de stap-voor-stap kennis van de Destination Methode met moed en vriendelijkheid met als doelen vrede, macht en overvloed. Je zult leren de positieve functie van pijnlijke levenservaringen te begrijpen en dit ‘natuurlijke ongemak van het leven’ te gebruiken om je persoonlijke doelen, missie, visie en hogere doel te vinden. Leer hoe thuis te komen in je lichaam en te handelen met authenticiteit, duidelijkheid en zekerheid.

Freedom from addiction

• We zijn ons er meestal niet van bewust waar we allemaal afhankelijk van zijn. Dat kan werkelijk van alles zijn: substanties, activiteiten en vooral ook personen. Deze onbewuste afhankelijkheid blokkeert alle persoonlijke groei. Groei op een diep niveau is pas mogelijk wanneer we vrij zijn. Vrij van afhankelijkheid en vrij van verslaving. Alleen wie risico durft te nemen is waarlijk vrij. De vraag is: durf je het risico aan om te veranderen? En daardoor ook te leren hoe anderen te helpen vrij te worden?

Modeling genius

• Genie betekent het nieuwe geboren laten worden, het verse, wat geen precedent kent. Deze cursus zal je de mogelijkheid geven om bewust te evolueren en je persoonlijke genie te laten ontwaken. Om in deze stemming te komen is moed vereist, een open hart en specifieke vaardigheden. Je zult leren wat de zes noodzakelijke voorwaarden zijn voor het opkomen van persoonlijke en groepsgenie. Je zult ervaren hoe het is het nieuwe geboren te laten worden en je bewust worden van de genie in jezelf en in anderen. Je zult gestimuleerd worden met je mee te nemen wat je van deze cursus geleerd hebt en dit toe te passen op alle doelgerichte persoonlijke en groepsactiviteiten.

Healing core issues

• In een integratie van de Destination Methode met sjamanistische vaardigheden en kennis krijg je de ongekende mogelijkheid te ontdekken wat je diepste obstakels zijn om ze vervolgens te overstijgen. De workshop draait niet om het leren toepassen van technieken. Het gaat vooral om persoonlijke groei en er wordt gewerkt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Testing

Persoonlijke evaluatie van de trainer;

Van de (Master) Destination Coach wordt gevraagd gemiddeld tenminste 1 nascholingsdag per jaar te volgen tbv de geldigheid van het certificaat. Dit kunnen cursus- of workshopdagen met Robert McDonald zijn, of nascholingsdagen georganiseerd door het Destination Team.

 

 

'Elk middel blijkt slechts een dom instrument als er geen levende
geest achter zit.'

Albert Einstein

© 2014-2018 DESTINATION COACHING  all rights reserved

Torenlaan 47

3284 KZ Zuid-Beijerland

Telefoon 0186-662416

 

SITEMAP

ADRES