DESTINATION METHODE

Wat is de Destination Methode?

De Destination Methode is het antwoord van de internationaal bekende psycholoog en Master NLP-trainer Robert McDonald op onnodig menselijk lijden. Het is een bijzonder krachtige en effectieve vorm van kortdurende therapie om negatieve emoties, beperkende overtuigingen, angsten, trauma’s enzovoorts op te lossen. De snelheid waarmee blijvende veranderingen worden bereikt is uniek. Centraal staat de vraag wat de cliënt wil bereiken en wat hem tegenhoudt daar nu al te zijn. De aard van de belemmering bepaalt de werkwijze van de Destination Coach om de cliënt vervolgens te helpen zijn doel te bereiken. De cliënt wordt niet gevraagd pijnlijke ervaringen opnieuw op te roepen en beleven. Dit is een belangrijk verschil met andere behandelmethoden.

Destination Coaching heeft een aantal NLP-methoden verder ontwikkeld en verfijnd. Een van de uitgangspunten van NLP is dat al onze ervaringen leiden tot interne weergaven, dit is hoe wij in gedachten informatie verwerken en opslaan. De manier waarop we de dingen weergeven bepaalt onze emoties.

Wanneer iemand in gedachten steeds een beeld van een nare situatie ziet, bijvoorbeeld een auto-ongeluk, is de kans groot dat hij hierbij onprettige emoties ervaart, zoals angst. Hoe deze ervaringen worden weergegeven is grotendeels onbewust.

Het voornaamste waarvan we ons meestal bewust zijn is de emotie zelf (bijvoorbeeld: onprettig, benauwend, onbegrijpelijk angstig). Door de juiste vragen te stellen achterhaalt de coach hoe de cliënt de emoties creëert.

 

 

Mensen worden gestimuleerd om op hun bestemming aan te komen wanneer ze  leren hoe ze hun denken letterlijk kunnen veranderen in een klimaat van vriendelijkheid en barmhartigheid.

Een Destination Coach leert elke cliënt op een vriendelijke manier de vaardigheden om beperkende handelingen, gedachten en overtuigingen op te merken en veranderen, en zo blokkades te verwijderen op weg naar groei. De coach verbindt daarbij het hart van compassie, zingeving en acceptatie met het zwaard van mentale kennis, vaardigheden en krachtige technieken.

Waarvoor werkt de Destination Methode?

De Destination Coach kan met veel soorten emotionele problemen werken, zoals angst, fobie, post traumatische stress stoornis (PTSS), zelfkritiek, innerlijk conflict, emotionele afhankelijkheid, rouw, verstrengeling met personen, beperkende overtuigingen die het bereiken van een doel in de weg staan, onvermogen om te vergeven en relatieproblemen. Het is ook mogelijk met verschillende fysieke problemen te werken, zoals bijvoorbeeld allergie, verslavingen en oorsuizen.

 

 

Meer weten overde Destination Methode?

Download PDF; Robert McDonald
  The Destination Method

Er bestaat geen grotere perfectie dan liefde, die alle fouten en onvolkomenheden omarmt.

Robert McDonald

More Videos by:

Dr. Robert McDonald

© 2014-2018 DESTINATION COACHING  all rights reserved

Torenlaan 47

3284 KZ Zuid-Beijerland

Telefoon 0186-662416

 

SITEMAP

ADRES