Heb
 
   
 

 

AGENDA 2018

 

HEALING THE WOUNDED HEART

5 - 9 september 2018 en 28 november - 2 december 2018

 

In deze cursus leer je een aantal van de NLP gereedschappen: door demonstraties en uitleg ga je ze op een diepgaande manier begrijpen, waarna je er zelf mee gaat oefenen. Hierdoor leer je niet alleen de procedures heel precies stap voor stap uit te voeren, maar je zult ook de onderliggende structuur gaan begrijpen. Het gaat hierbij om processen, modellen en principes uit de Destination Methode, waarmee het grootste deel van de emotionele problemen waarmee clienten komen kan worden opgelost: shock, trauma, rouw, depressie, angst, innerlijk conflict, woede, fobieën, negatieve innerlijke stemmen, jaloezie, vrees, schadelijke overtuigingen, emotionele verstrengeling, verslavingen en problemen met zelfvertrouwen en eigenwaarde. De manier waarop je dit leert is vriendelijk, met compassie en uiterst precies. In deze cursus krijg je antwoord op de vraag: Als emotioneel lijden ongewenst en onnodig is, welke methodes hebben we dan tot onze beschikking om dit met compassie, op een snelle manier, blijvend te verlichten? De Destination Methode voegt het Hart, de compassie, toe aan alle effectieve gereedschappen waardoor een bijzonder geheel ontstaat. Hiermee kun je als coach op het diepste niveau werken met je clienten. Zoek je een verfijnde training in kortdurende coaching, met veel aandacht voor ethiek, dan is dit je kans.

Het programma is bestemd voor mensen die actief betrokken zijn bij helingswerk; voor hen die mensen echt willen helpen met effectieve gereedschappen en met compassie. We denken o.a. aan psychologen, artsen, hypnotherapeuten, fysiotherapeuten, coaches, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen etc. Er worden geen speciale eisen gesteld aan vooropleiding, ieder die zich aangetrokken voelt tot de manier van werken in de Destination Methode zal dit ook kunnen leren.

We verwachten van de deelnemers dat ze tussendoor actief met mensen werken om het geleerde te oefenen, zodat we steeds kunnen terugkoppelen en met name kunnen leren van wat er niet goed ging. Verder verwachten we dat iedereen zich de overtuigingen van de Destination Methode eigen maakt. Alleen zo is het mogelijk optimaal te profiteren van wat er geboden wordt.

Het is een intensief programma, waarin veel wordt gedemonstreerd, maar waarin ook veel zelf geoefend wordt. Er is alle ruimte om eigen vragen in te brengen. Om gecertificeerd te worden als Destination Coach moeten nog enkele cursussen gevolgd worden, waaronder Dynamisch Luisteren. Wil je de criteria voor certificering precies weten, neem dan contact op. 

De cursus wordt geheel in het Nederlands vertaald. 

 

Aanmelden: Henk de Vos

Telefoon: 06-55134034

Kosten: € 2.750,- (incl. koffie en thee) EARLY BIRD tot 15 januari 2018 € 2.625,-
Locatie: De Ark, Koninginneweg 4, Zuid-Beijerland

 

 

 

 

 

 

'Het eenvoudige ingewikkeld maken is alledaags; het ingewikkelde eenvoudig maken, ontzettend eenvoudig, dat is creativiteit.'

Charles Mingus

© 2014-2016 DESTINATION COACHING  all rights reserved

Torenlaan 47

3284 KZ Zuid-Beijerland

Telefoon 0186-662416

 

SITEMAP

ADRES