AGENDA 2018

 

GATEWAY TO GENIUS

6 - 9 december 2018

 

Als je de resultaten die je krijgt in je persoonlijke en je zakelijke relaties wilt verbeteren, dan is dit een cursus voor jou. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de beste sprekers, scheppers en uitvinders ter wereld in staat zijn zo uitmuntend te presteren, dan is dit een cursus voor jou.

 

Genie betekent het nieuwe geboren laten worden, dat wat geen precedenten kent. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om bewust te evolueren en je persoonlijke genie te laten ontwaken. Om in deze stemming te komen is moed vereist, een open hart en specifieke vaardigheden. Je zult leren wat de zes noodzakelijke voorwaarden zijn voor het tevoorschijn komen van persoonlijk en groepsgenie. Je zult ervaren hoe het is het nieuwe geboren te laten worden en je bewust worden van de genie in jezelf en anderen. Je zult gestimuleerd worden wat je van deze cursus geleerd hebt toe te passen op alle doelgerichte persoonlijke en groepsactiviteiten. In aanvulling hierop zal je in deze cursus de positieve functie van emotioneel pijnlijke ervaringen leren te begrijpen en het 'natuurlijke ongemak van het leven' gebruiken om je doelen, je missie, je visie en je hogere doel te verhelderen.

De cursus wordt geheel in het Nederlands vertaald.

 

Aanmelden: Henk de Vos

Telefoon: 06-55134034

Kosten: € 865,- (inclusief koffie en thee)
Locatie: De Ark, Koninginneweg 4, Zuid-Beijerland

 

'Het eenvoudige ingewikkeld maken is alledaags; het ingewikkelde eenvoudig maken, ontzettend eenvoudig, dat is creativiteit.'

Charles Mingus

© 2014-2018 DESTINATION COACHING  all rights reserved

Torenlaan 47

3284 KZ Zuid-Beijerland

Telefoon 0186-662416

 

SITEMAP

ADRES