Heb
 
 
 
 
 
   
 

 

AGENDA 2018

 

 

DESTINATION METHODE LIVE

4 september 2018, 9.30 - 18.00 uur

 

Deze uitzonderlijke workshop is voor iedereen die zich betrokken voelt bij precies, ethisch en vriendelijk oplossen van menselijk lijden. De dag zal gevuld zijn met vreugde, dankbaarheid en diepe heling.

Robert McDonald zal de Destination methode demonstreren, de processen, de principes en resultaten bespreken in termen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Hij zal werken met zoveel mensen als de tijd toestaat, met elk probleem dat naar voren komt. Zelfs als je niet persoonlijk met Robert werkt, heb je de mogelijkheid je doelen te bereiken als hij iedereen meeneemt door verschillende groepsgewijze processen. Een dag waarin leren en heling centraal staan, samen met geweldige mensen in een klimaat van vriendelijkheid en compassie.

De dag wordt geheel in het Nederlands vertaald. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

Aanmelden: Henk de Vos

Telefoon: 06-55134034

Kosten: € 120,- (inclusief koffie en thee)

Voor iedere deelnemer die je meebrengt krijg je zelf 

€ 40,- korting

Locatie: De Ark, Koninginneweg 4, Zuid-Beijerland

 

 

HEALING THE WOUNDED HEART

5 - 9 september 2018 en 28 november - 2 december 2018

 

In deze cursus leer je een aantal van de NLP gereedschappen: door demonstraties en uitleg ga je ze op een diepgaande manier begrijpen, waarna je er zelf mee gaat oefenen. Hierdoor leer je niet alleen de procedures heel precies stap voor stap uit te voeren, maar je zult ook de onderliggende structuur gaan begrijpen. Het gaat hierbij om processen, modellen en principes uit de Destination Methode, waarmee het grootste deel van de emotionele problemen waarmee clienten komen kan worden opgelost: shock, trauma, rouw, depressie, angst, innerlijk conflict, woede, fobieën, negatieve innerlijke stemmen, jaloezie, vrees, schadelijke overtuigingen, emotionele verstrengeling, verslavingen en problemen met zelfvertrouwen en eigenwaarde. De manier waarop je dit leert is vriendelijk, met compassie en uiterst precies. In deze cursus krijg je antwoord op de vraag: Als emotioneel lijden ongewenst en onnodig is, welke methodes hebben we dan tot onze beschikking om dit met compassie, op een snelle manier, blijvend te verlichten? De Destination Methode voegt het Hart, de compassie, toe aan alle effectieve gereedschappen waardoor een bijzonder geheel ontstaat. Hiermee kun je als coach op het diepste niveau werken met je clienten. Zoek je een verfijnde training in kortdurende coaching, met veel aandacht voor ethiek, dan is dit je kans.

Het programma is bestemd voor mensen die actief betrokken zijn bij helingswerk; voor hen die mensen echt willen helpen met effectieve gereedschappen en met compassie. We denken o.a. aan psychologen, artsen, hypnotherapeuten, fysiotherapeuten, coaches, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen etc. Er worden geen speciale eisen gesteld aan vooropleiding, ieder die zich aangetrokken voelt tot de manier van werken in de Destination Methode zal dit ook kunnen leren.

We verwachten van de deelnemers dat ze tussendoor actief met mensen werken om het geleerde te oefenen, zodat we steeds kunnen terugkoppelen en met name kunnen leren van wat er niet goed ging. Verder verwachten we dat iedereen zich de overtuigingen van de Destination Methode eigen maakt. Alleen zo is het mogelijk optimaal te profiteren van wat er geboden wordt.

Het is een intensief programma, waarin veel wordt gedemonstreerd, maar waarin ook veel zelf geoefend wordt. Er is alle ruimte om eigen vragen in te brengen. Om gecertificeerd te worden als Destination Coach moeten nog enkele cursussen gevolgd worden, waaronder Dynamisch Luisteren. Wil je de criteria voor certificering precies weten, neem dan contact op. 

De cursus wordt geheel in het Nederlands vertaald. 

 

Aanmelden: Henk de Vos

Telefoon: 06-55134034

Kosten: € 2.750,- (inclusief koffie en thee)  
Locatie: De Ark, Koninginneweg 4, Zuid-Beijerland

 

 

THE POWER OF DREAMS

Nachtelijke dromen op het diepste niveau leren begrijpen. 

11 - 13 september 2018

 

'Alle dromen hebben de intentie je heel te maken, zowel je lichaam, je denken als je Geest.'

 

Een unieke kans om in drie dagen te leren hoe te werken met dromen om diepe inzichten te krijgen. Robert McDonald zal demonstreren hoe je met nachtelijke dromen heel precies kunt werken, waardoor er uit het onbewuste een schat aan informatie vrijkomt. Daarna krijg je de kans om te oefenen en je vaardigheden te verdiepen.

Je leert daarnaast de vijf soorten dromen in de Destination Methode; krachtige droomgereedschappen, zelfs voor hen die zich hun dromen niet herinneren; droomvaardigheden om je clienten, familie en vrienden maximaal te helpen; verschillende eenvoudige manieren om de droomtaal van het onbewuste te vertalen; hoe diep inzicht te krijgen in jezelf en in je relaties en hoe de droomvaardigheden van de Destination Methode direct op jezelf/anderen toe te passen.

De cursus wordt geheel in het Nederlands vertaald. 

 

Aanmelden: Henk de Vos

Telefoon: 06-55134034

Kosten: € 625,- (inclusief koffie en thee)

Locatie: De Ark, Koninginneweg 4, Zuid-Beijerland

 

 

GATEWAY TO GENIUS

6 - 9 december 2018

 

Als je de resultaten die je krijgt in je persoonlijke en je zakelijke relaties wilt verbeteren, dan is dit een cursus voor jou. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de beste sprekers, scheppers en uitvinders ter wereld in staat zijn zo uitmuntend te presteren, dan is dit een cursus voor jou.

 

Genie betekent het nieuwe geboren laten worden, dat wat geen precedenten kent. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om bewust te evolueren en je persoonlijke genie te laten ontwaken. Om in deze stemming te komen is moed vereist, een open hart en specifieke vaardigheden. Je zult leren wat de zes noodzakelijke voorwaarden zijn voor het tevoorschijn komen van persoonlijk en groepsgenie. Je zult ervaren hoe het is het nieuwe geboren te laten worden en je bewust worden van de genie in jezelf en anderen. Je zult gestimuleerd worden wat je van deze cursus geleerd hebt toe te passen op alle doelgerichte persoonlijke en groepsactiviteiten. In aanvulling hierop zal je in deze cursus de positieve functie van emotioneel pijnlijke ervaringen leren te begrijpen en het 'natuurlijke ongemak van het leven' gebruiken om je doelen, je missie, je visie en je hogere doel te verhelderen. 

De cursus wordt geheel in het Nederlands vertaald. 

 

Aanmelden: Henk de Vos

Telefoon: 06-55134034

Kosten: € 865,- (inclusief koffie en thee)
Locatie: De Ark, Koninginneweg 4, Zuid-Beijerland

 

'Het eenvoudige ingewikkeld maken is alledaags; het ingewikkelde eenvoudig maken, ontzettend eenvoudig, dat is creativiteit.'

Charles Mingus

© 2014-2016 DESTINATION COACHING  all rights reserved

Torenlaan 47

3284 KZ Zuid-Beijerland

Telefoon 0186-662416

 

SITEMAP

ADRES